I kurset «Forretningsmodellering» setter vi fokus på forretningsmodellen som «motoren» i bedriften din. Hvordan du skal designe opp den beste og mest effektive modellen som gjør at DIN bedrift, basert på DIN ide, går rundt og bringer den til dine ønsker og mål.
Vi ser på dette gjennom Osterwalders Business Model Canvas, en visuell modell og en oppstilling av de 9 viktige elementene som enhver bedrift må forholde seg til.
Gjennom kurset fokuserer vi på hvert enkelt element, ser på sammenhengen mellom dem, og ser etter dynamikken, bevegelsen og balansen mellom dem, slik at du forstår hvordan den fungerer.
Du vil også se hvor og hvordan du kan ta de riktige beslutningene for at nettopp DIN bedrift skal skille seg ut og ha det lille ekstra som skal til for å tiltrekke seg kundene.
Forretningsmodellering er også et viktig strategisk verktøy for å styre og utvikle bedriften videre, og å forstå hvilke unike verdier bedriften er basert på.

Kursholder: Morten Berger, Berger Bedriftsutvikling AS.
Morten Berger har drevet Berger Bedriftsutvikling AS siden 2004. Han er utdannet ingeniør og bedriftsøkonom, og har lang erfaring som bedriftsleder i flere produksjonsbedrifter. De siste 15 årene har han konsentrert seg om å være veileder og rådgiver for oppstartsbedrifter samt å holde kurs og foredrag for gründere og etablerere. Hans enkle og logiske tilnærming til tematikken gir god forståelse for de emnene han berører.

Dato: 03.11

Tid: 18:00 – 20:00

Sted:Nettbasert. Ved påmelding vil du motta en link som du logger deg på via Teams (trenger ikke ha lastet ned Teams for å delta)